Du är här: 

Press och informationsmaterial

Vi vill underlätta för dig som journalist så mycket som möjligt. Därför har vi på den här sidan samlat information, bilder, nyheter och kontaktuppgifter. Vårt mål är att du så smidigt som möjligt ska hitta den information du behöver om Gävle kommun. Om du inte hittar det du behöver kontakta oss gärna.


De senaste nyheterna från Gävle kommun

 • 2017-02-23 - Nyhet

  Vinterfestivalen i Gävle 2017 - i Boulognerskogen

  På lördag den 25 februari kl 13-16, vid dansbanan i Boulognerskogen, startar Vinterfestivalen i Gävle som är ett kultur- och fritidsarrangemang öppet för alla.

 • 2017-02-22 - Nyhet

  Skidåkning ska locka arbetskraft till Gävle

  Tillsammans med regionens näringsliv arrangerar Gävle kommun eventet ”Ski and meet” i Kungsberget för att locka arbetskraft.

 • 2017-02-17 - Nyhet

  Politiker chattar med Gävleborna om framtiden

  På onsdag sätter sig kommunalrådet Margaretha Wedin (C) och kommunalråd i opposition Jörgen Edsvik (S) framför tangentbordet för att svara på Gävlebornas frågor om översiktsplanen.

 • 2017-02-16 - Nyhet

  Stolt över mina språk i Gävle

  Tisdag den 21 februari uppmärksammas Internationella Modersmålsdagen på Gävles folkbibliotek och gymnasiebibliotek. Under vecka 8 och 9 lyfter Gävle Bibliotek fram medier på andra språk än svenska ...

 • 2017-02-16 - Nyhet

  Sportlovstips och är inte bara sport – och massor är helt gratis!

  Vecka 9 (27 februari - 5 mars) är det sportlov i Gävle. I årets sportlovsprogram presenterar Kultur & fritid Gävle mängder av aktiviteter – både sport och andra saker att uppleva. Och det mesta är...