Nyheter

Antal nyheter som visas per sida
 • 23 mars 2017 - Nyhet

  Bokrelease för romanen Brajabiblioteket

  Tisdag 28 mars kl 19.00 på Gävle Stadsbibliotek, Blå scenen. Satsningen på lokal litteratur fortsätter på Gävle Stadsbibliotek med bokrelease.

 • 21 mars 2017 - Nyhet

  Gävle kommun gick plus 2016

  692 miljoner plus. Det är resultatet för Gävle kommun år 2016. Pengarna ska främst användas för att bygga en större stad. Gävle växer kraftigt och då behövs fler bostadshus, skolor och äldreboenden...

 • 16 mars 2017 - Nyhet

  Finsk temavecka firar Finlands självständighet 100 år

  Gävlebor och besökare får under temaveckan 18-26 mars lära sig mer om grannlandets 100-åriga resa och nutid. Temat för jubileumsåret är "tillsammans" och programmet har skapats tillsammans med loka...

 • 15 mars 2017 - Nyhet

  Återbruk av leksaker och den miljövänliga döden

  Gävle kommun deltar varje år i Earth Hour som är världens största klimatmanifestation. I år är dagen den 25 mars.

 • 14 mars 2017 - Nyhet

  Gävle deltar i världens största investerarmässa

  Investerarmässan MIPIM i Cannes är världens största mötesplats för fastighetsbranschen. Gävle deltar från och med idag tillsammans med kommunerna inom Stockholm Business Alliance för att locka...

 • 9 mars 2017 - Nyhet

  Hon ska leda utvecklingen av Gävles ytterområden

  Gävle kommun satsar 5 miljoner kronor per år på ett projekt som ska skapa framtidstro och öka företagsandan i Hamrångebygden, Hedesunda och Forsbacka. Projektet beslutades under hösten 2016 och nu...

 • 2 mars 2017 - Nyhet

  Valbo bibliotek satsar på föreläsningar om hälsa

  -Hälsa ligger i tiden och många är intresserad av hälsa i någon form. Vi ser att många lånar böcker om kost, träning och mindfulness, säger bibliotekarie Helena Näslund på Valbo bibliotek.

 • 24 februari 2017 - Nyhet

  Gävle kommun prisas som årets sverigefinska kommun

  Varje år utses årets sverigefinska kommun av organisationen Sverigefinländarnas delegation. I år går priset till Gävle för kommunens långsiktiga arbete med minoritetsgruppen.

 • 23 februari 2017 - Nyhet

  Vinterfestivalen i Gävle 2017 - i Boulognerskogen

  På lördag den 25 februari kl 13-16, vid dansbanan i Boulognerskogen, startar Vinterfestivalen i Gävle som är ett kultur- och fritidsarrangemang öppet för alla.

 • 22 februari 2017 - Nyhet

  Skidåkning ska locka arbetskraft till Gävle

  Tillsammans med regionens näringsliv arrangerar Gävle kommun eventet ”Ski and meet” i Kungsberget för att locka arbetskraft.

 

Du som vill få nyheter från Gävle kommun kan prenumerera via RSS. RSS är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar.

Klicka på RSS-ikonen så får du nyheter från oss direkt i din webbläsare.