Vid morgonens näringslivsfrukost delade Gävle kommun ut priset "Bra gjort för Gävle". Pristagare denna gång var Grännäs Trähus.

6 december 2017 - Nyhet

Grännäs Trähus ska bygga 1000 hus varje år. Nästa år öppnas den nya fabriken i Gävle

- Vi är så glada att Grännäs Trähus har valt Gävle. Här erbjuder de jobb, samtidigt som de bygger bostäder vilket vi behöver i vårt växande Gävle, säger kommunstyrelsens ordförande Inger KällgrenSawela (M).

Grännäs Trähus drar igång sin produktion med ett tiotal anställda i Gävle efter årsskiftet. Om ett år hoppas de vara uppemot 100 anställda.

Priset "Bra gjort för Gävle" delas ut på Gävle kommuns näringslivsfrukost som har arrangerats sedan 2015. Syftet med frukosten är att skapa en mötesplats där Gävles företagare kan träffas och utbyta erfarenheter. Tidigare pristagare är bland andra Thomas "Bulan" Berglund, serietecknarna Jan och Maria Berglin och Rolf Lassgård.