Fritidspedagog till Ludvigsbergsskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Ludvigsbergsskolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo. På skolan går idag ca 460 elever och 50 medarbetare strävar efter att bli Gävles bästa skola. Vill du bli en av oss?

På vår skola är det viktigt att skapa goda relationer med våra elever och att vara goda förebilder som vuxna. Varje elev ska hos oss få känna sig unik, få ta ansvar över sitt eget lärande, skolans miljö samt våra gemensamma saker. Vår utgångspunkt är alltid fokus på elevers styrkor och förmågor. Tillsammans i arbetslagen arbetar vi systematiskt med att analyser och utvärdera vår undervisning. Vi har höga förväntningar på både elever och oss själva.

Läsåret 2017/2018 blir en nystart för oss alla då vi omorganiserar för att än mer arbeta för en trygg miljö med likvärdig utbildning och en gemenskap där Ludvigsbergsskolan är en skola.

Vi behöver nu en positiv, glad och framåtdrivande fritidspedagog eller förskollärare. Är du den vi söker?
Du kommer att ansvara för verksamheten på fritidshemmet samt medverka i skolverksamheten.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen/ Lärarexamen med inriktning fritidshem alternativt förskollärarexamen med förskollärarlegitimation.
Vi vill även att du:
• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• Vill utveckla dig som pedagog
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Anki Hedfors
Biträdande rektor
Telefon: 026- 17 99 31

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun