Speciallärare, Andersbergskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Andersbergsskolan är en F-6 skola i Solängens rektorsområde med för närvarande ca 360 elever. Verksamheten är organiserad i två F-3 spår, Tellus och Karla, samt ett 4-6 spår, Vintergatan. Vi fokuserar på att skapa goda lärandemiljöer där trygghet och kunskap sätts i fokus. Andersbergsskolan erbjuder en dynamisk och mångkulturell miljö med engagerade elever och personal.

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare på Andersbergsskolan arbetar du i ett team med flera speciallärare, i området finns även specialpedagog, IKT-pedagog samt tal och språkpedagog. Du ingår i skolans elevhälsoteam. Dina primära uppgifter är att konsultera och ge råd och stöd till lärare, arbetslag, enskilda elever och hela elevgrupper. Vid behov kommer du att upprätta handlingsplaner tillsammans med pedagogisk personal och tillsammans med rektor arbeta med det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du kommer att vara en viktig resurs i arbetet med uppföljning och utvärdering.

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år och har speciallärarexamen. Du ska ha ett driv att vilja arbeta i arbetslag som tillsammans arbetar för en högre måluppfyllelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta på en mångkulturell skola. Kan du kommunicera med tecken är det en merit.

Vi vill att du:
• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Jan-Eric Andersson
Biträdande rektor Andersbergsskolan
Telefon: 026-177288

Jonas Larsson
Biträdande rektor
Telefon: 026-179347
E-post: jonas.1.larsson@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun