Förskollärare till Fridebo och Lergökens förskola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Valbo förskoleområde är ett av sju förskoleområden i Gävle Kommun. Inom området finns 10 förskolor med olika storlekar och inriktningar, från Forsbacka till Hagaström. För oss i Valbo gäller förhållningssättet ”En välkomnande förskola ”. Det betyder att alla barn och alla vuxna skall bemötas respektfullt och välkomnande.

Lergökens förskola i Forsbacka består utav fem avdelningar. Förskolan arbetar aktivt med ett temainriktat arbetssätt, vi tar tillvara och utgår ifrån barnens tankar och reflektioner över sitt eget arbete och det barnen uttrycker nyfikenhet och intresse kring. Vi erbjuder barnen möjlighet till olika estetiska uttrycksformer och använder oss av innemiljön såväl som utemiljön i det pedagogiska arbetet.

Fridebo förskola en av Gävle Kommuns nyaste förskolor. Arbetssättet ska möjliggöra att barnen får del av flera pedagogers olika kompetenser. En helhetssyn ska genomsyra verksamheten. Förskolans pedagoger, lokaler och utemiljö ska möjliggöra en förskola som är rolig, trygg och lärorik. Vi arbetar flexibelt, exempelvis över avdelningsgränser, med paravdelningar och tvärgrupper utifrån intresseområden.

Nu söker Lergökens förskola en vikarie 100% och Fridebo förskola två vikarier från 75% upp till 100% beroende på överenskommelse, för anställning under vårterminen 2018.Arbetsbeskrivning

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare huvudansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker
- Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
- Driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten
- Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv som pedagog
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
- Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Tecken som stöd, dokumentation, systematiskt kvalitetsarbete, flerspråkighet och it.

Urval och intervjuer görs löpande under annonseringsperioden. Lämna därför gärna in din ansökan i god tid.

Ange i din ansökan om du är intresserad av arbete på Lergökens förskola eller/och Fridebo förskola, tack.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid Ett vik 100%. Två vik med flexibel sysselsättningsgrad 75-100%.
Januari 2018 t o m 180630.
Antal platser: 3
Varaktighet: 3-6 månader

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Helena Baggström
Biträdande förskolechef Lergökens förskola
Telefon: 026-17 81 42

Pernilla Lundevall
Biträdande förskolechef Fridebo förskola
Telefon: 026-17 73 76

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun