Bidra till ett tryggare Gävle! Vi söker vik Sjuk-/Distriktssköterskor

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Omvårdnad Gävle söker Legitimerade Sjuksköterskor/Distriktssköterskor till våra olika verksamheter. Vi har Hemsjukvård, Vård- och omsorgsboende, Korttidsverksamhet och Boenden för personer med funktionsnedsättningar.
Du kommer att arbeta på schema med dag, kväll och helgtjänstgöring, alternativt nattjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar förebyggande för att främja patientens hälsa och välbefinnande. Du ansvarar för bedömningar, dokumentation och registrering i olika kvalitetsregister. I ditt dagliga arbete handleder du omvårdnadspersonal. Du kommer att arbeta mycket självständigt men en viktig del i ditt arbete är också samarbete med andra och du deltar i kvalitetsutveckling av verksamheten tillsammans med kollegor och andra yrkesgrupper.

Vi arbetar temabaserat så det är viktigt att du förutom att se kundens behov kan se helheten kring kunden och dess person.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska/Distriktssköterska. Vidareutbildning lämplig för området samt erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Du är flexibel och har lätt att hantera nya situationer. Du kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga. Körkort och körvana från manuellt växlad bil är ett krav.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.

För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.
Vi kommer att lägga största vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Antal platser: 10

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Anette Strömberg
Enhetschef PFV
Telefon: 026-17 95 57

Kajsa Granqvist
Enhetschef Hemsjukvården
Telefon: 026-17 22 83

Facklig företrädare

Kicki Bergh
Vårdförbundet
Telefon: 070-082 69 65

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun