Kock pooltjänst

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.
Utbildning Gävle söker nu en kock till pooltjänst.
Vi har idag c:a 30 förskolor med egen matlagning. Vår ambition är att kunna erbjuda vällagad mat, gärna baserad på lokalproducerade, ekologiska råvaror.


Arbetsbeskrivning

Som anställd med pooltjänst kommer du att ersätta ordinarie kock vid frånvaro. De dagar som det inte finns några uppdrag som kock/kokerska kan det bli aktuellt med uppdrag som innefattar städning.

Kvalifikationer

Kockutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-01
Tidsbegränsat till: 2018-12-31
Antal platser: 1
Varaktighet: 6 månader eller längre

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Bo Edvardsson
HR-konsult
Telefon: 026-17 91 46

Sofia Olsson
Biträdande förskolechef
Telefon: 026-172334
E-post: sofia.1.olsson@gavle.se

Facklig företrädare

Kommunal, Titti LInd
Telefon: 026-17 99 15

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun