Arbetshandledare vid Coach Center

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 300 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Enheten för Daglig Verksamhet (EDV) ansvarar för sysselsättning/aktivering för personer enligt LSS § 9:10 personkrets 1 och 2 på dels egna arbetsplatser men även i företagsgrupper och på enskilda platser.

Arbetsplats: Coach Center

Arbetsbeskrivning

EDV:s uppdrag är att utföra insatsen daglig verksamhet/sysselsättning enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade. Vi arbetar med personer med utvecklingsstörning, personer med autism och personer med förvärvad hjärnskada i vuxen ålder. För dessa personer ersätter denna insats ett arbete. Som arbetshandledare vid Coach Center har du ansvar för ca 15-20 personer som har sin dagliga verksamhet på den reguljära arbetsmarknaden. Du har uppdraget att handleda och planera för de arbetsuppgifter som personen ska utföra. Det innebär också att du planerar för och gör regelbundna besök/uppföljningar så att arbetet ska fungera friktionsfritt för både personen och arbetsplatsen. Du är ansvarig för att skapa goda relationer och kontakter med personen och personens nätverk. Du ska bidra till den enskildes personliga utveckling i sin sysselsättning med syftet att på kort eller lång sikt utveckla den enskildes möjlighet till en anställning. Du har tillsammans med dina kollegor ett pedagogiskt utvecklingsansvar för verksamheten.

Kvalifikationer

Krav på adekvat högskole- och/eller yrkeshögskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för verksamheten. Arbetet kräver bred arbetslivserfarenhet samt förmåga att använda pedagogiska verktyg samt krav på erfarenhet av arbete med EDV;s målgrupper. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta coachande och/eller har ett coachande förhållningssätt. Ett krav är att du har förmågan att vara flexibel i ditt sätt att tänka då både personen och arbetsplatsen behöver ditt stöd. Du måste vara trygg i dina kunskaper och ha förutsättningen att kunna reflektera kring ditt arbetssätt. Uppdraget innebär en hel del ensamarbete. Du måste ha stor initiativ- och samarbetsförmåga. Det är ett krav att du har en god förmåga att planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån vårt uppdrag i EDV. Körkort samt god dator- och dokumentationsvana är ett krav. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 6 månaders provanställning tillämpas på denna tjänst
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Ewa Berger
Verksamhetschef
Telefon: 026 -17 99 69

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Viktoria Hallin
Telefon: 026 -17 97 94

Vision, Carina Hedlund
Telefon: 026 - 17 83 95

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun