Driftspersonal till idrottsplatser, 1 heltidstjänst och 4 timvikarier

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Kultur & fritid Gävles 250 medarbetare driver och utvecklar bland annat konserthus, konstcentrum, kulturskola, bibliotek, idrott, friluftsliv, kultur- och föreningsstöd och bad. Vi är stolta över att bo på en av Sveriges skulpturrikaste platser och att ha landets nordligaste symfoniorkester. Hos oss kan du som är nyfiken, engagerad och nytänkande göra Gävle ännu mer händelserikt.

Fritid är en avdelning i Kultur & fritid Gävle. Avdelningen har det övergripande ansvaret för idrotts- och friluftsverksamhet i Gävle kommun.
Avdelningen omfattar Fjärran Höjderbadet, Valbobadet och Lillhagsbadet. Fritidsanläggningar som Hemlingby friluftsområde med restaurang Hemlingbystugan, motionsspår, leder och naturstigar, friluftsbad, kust och båtliv och fiske i kommunen ingår i avdelningen. Fritid ansvarar för idrottsanläggningar, stöd och bidrag till idrottsföreningar och bokning av lokaler samt olika projekt.

Arbetsbeskrivning

Som driftspersonal hos Kultur & fritid arbetar du med fastighetsanknuten service så som skötsel, underhåll, lokalvård och reparationer av lokaler och anläggningar. Arbetet är serviceinriktat med tekniska och praktiska inslag, problemlösning är en viktig del i jobbet.
Du sköter om idrottsplatser, till exempel fotbollsplaner och isar, lokalvård är en stor del av det dagliga arbetet. Du ser till att utrustning fungerar och finns tillgänglig för besökare, många av våra besökare är barn och unga. Tjänsten innebär schemalagt arbete även på kvällar och helger, viss administration i verksamhetssystem ingår. Du ska även vara beredd att alternera mellan våra olika anläggningar runt om i kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom relevant område. Du är snickarkunnig och har erfarenhet av natur-/konstgrässkötsel och lokalvård. Körkort B är ett krav, BE körkort och är ett önskemål. Vana och erfarenhet från yrken där man möter och ger service till många olika människor är meriterande.
Att arbeta med idrott och friluftsliv handlar mycket om samspel och möten med medborgare och föreningar därför är dina personliga egenskaper viktiga. Du präglas av stark serviceanda, är noggrann och idérik, tar ansvar och kan arbeta självständigt och i grupp. Du har förmågan att möta besökare på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Du har också erfarenhet som användare av Office-paketet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Så snart som möjligt
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

Intervjuer kommer att genomföras innan årsskiftet, så var beredd på ev intervju även i mellandagarna.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Johanna Thorsell
Enhetschef Bad
Telefon: 026-17 94 64

Facklig företrädare

Anette Löfvenius, Kommunal
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun