Omvårdnad Gävle söker medarbetare till poolverksamheterna

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Arbetsbeskrivning

Vår befintliga pool behöver utökas samt att vi har för avsikt att starta upp en pool för hemtjänst. Vi söker dig som gillar att arbeta på olika arbetsplatser. Du trivs med att möta nya människor och drivs av att få nya utmaningar varje dag. Du är flexibel både då det gäller arbetstid och arbetsplats. Arbetstiderna varierar eftersom verksamheten pågår dygnet runt, alla dagar på året d.v.s. både dagar, kvällar, nätter samt helger. Även dygnspass förekommer.

Att arbeta i poolen inom Omvårdnad Gävle innebär att du kommer att arbeta inom alla våra verksamhetsområden, dvs. hemtjänst, vård och omsorgsboende, personlig assistans eller boende och stöd till personer med funktionsnedsättning. I hemtjänstpoolen arbetar du enbart inom hemtjänst. Arbetet i poolen innebär främst att ersätta korttidsfrånvaro av ordinarie personal.

Vi erbjuder ett självständigt, omväxlande och utvecklande arbete med stora möjligheter att lära och utvecklas i arbetet. En god samarbetsförmåga, flexibilitet, positiv inställning och ett gott bemötande är en förutsättning för att kunna arbeta i poolen. Vi erbjuder heltid men du får själv välja sysselsättningsgrad. Flexibel arbetstidsförläggning med timbank utifrån verksamhetens behov i vår befintliga pool. I hemtjänstpoolen arbetar du utifrån ett fast schema. Schemalagd arbetstid vardagar och helger.

Arbetet är relationsinriktat och präglas dagligen av möten med människor som har individuella behov. Du hjälper och stöttar kunden utifrån gällande biståndsbeslut.

Kvalifikationer

Du har godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du är mycket flexibel gällande arbetstidsförläggning och arbetsplats och kan arbeta självständigt och flexibelt inom alla våra verksamhetsområden. För hemtjänstpoolen ska du kunna arbeta självständigt inom alla våra hemtjänstområden.

Arbetet ställer höga krav på god kommunikationsförmåga och är till vissa delar ett ensamarbete, vilket kräver att du är självständig och kan ta egna beslut. I arbetet ingår att föra medicinsk och social dokumentation, vilket innebär god förmåga i det svenska språket samt god datavana då dokumentationen är IT baserad.

Erfarenhet från arbete i pool är meriterande samt några års erfarenhet från något verksamhetsområde. Körkort och körvana för manuellt växlad bil samt cykelvana är ett krav för att arbeta i poolen.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i gemensamma värdegrund. För Dig är det självklart att utgå från vår värdegrund i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 20
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Anette Strömberg
Enhetschef PFV
Telefon: 026-17 95 57
E-post: anette.stromberg@gavle.se

Facklig företrädare

Anette Löfvenius
Kommunal Gävle
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun