Vikariat på Lärvux Hösten 2017 med eventuell förlängning

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 300 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Vuxenutbildningen ansvarar för att anordna all kommunal vuxenutbildning. Vi har särskild utbildning för vuxna, grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning samt utbildning i svenska för invandrare (Sfi). I verksamheten finns även Studievägledning Gävle samt ett Utbildningscentrum för distansstudier.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver en kreativ och inspirerande lärare som kan vikariera hos oss under hösten 2017 med eventuell förlängning under våren 2018, om erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer

Du bör vara utbildad och legitimerad lärare med erfarenhet av undervisning i allmänna ämnen, gärna med erfarenhet av något praktiskt/estetiskt ämne. Du bör ha speciallärarutbildning eller specialpedagogexamen. Vi fäster stor vikt vid att du skall ha erfarenhet av målgruppen och du skall vara flexibel och möta våra elever där de befinner sig. Självklart har du god samarbetsförmåga. Dessutom bör du behärska TAKK.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid 75 %
Tillsättning kan ske under ansökningstiden, välkommen med din ansökan så tidigt som möjligt.
Antal platser: 1

Övrigt

Intervjuer, urval och även tillsättning kommer att ske kontinuerligt. Sök gärna tidigt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Maud Qvarnström
Rektor för komvux/lärvux
Telefon: 026 179369

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun