Restaurangbiträde till Hemlingbystugan - sommarvikariat

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Kultur & fritid Gävles 250 medarbetare driver och utvecklar bland annat konserthus, konstcentrum, kulturskola, bibliotek, idrott, friluftsliv, kultur- och föreningsstöd och bad. Vi är stolta över att bo på en av Sveriges skulpturrikaste platser och att ha landets nordligaste symfoniorkester. Hos oss kan du som är nyfiken, engagerad och nytänkande göra Gävle ännu mer händelserikt.

Fritid är en avdelning i Kultur & fritid Gävle. Avdelningen har ansvar för idrotts- och friluftsverksamhet i Gävle kommun. Avdelningen omfattar Fjärran Höjderbadet, Valbobadet och Lillhagsbadet. Fritidsanläggningar som Hemlingby friluftsområde med restaurang Hemlingbystugan, motionsspår, leder och naturstigar, friluftsbad, kust och båtliv och fiske i kommunen ingår i avdelningen. Fritid ansvarar också för idrottsanläggningar, stöd och bidrag till idrottsföreningar och bokning av lokaler samt olika projekt.

Arbetsbeskrivning

Hemlingbystugan är till för allmänheten och har en central roll i Hemlingby frilufts- och rekreationsområde. Hemlingbystugan skapar också möjligheter till arbete. På Hemlingbyområdet finns medarbetare med funktionsvariationer tillsammans med kockar, bagare, kallskänkor, handledare och vaktmästare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av t ex kassabetjäning, enklare arbetsuppgifter i kallskänk och kök, diskhantering och städning – även svara på besökarnas frågor om Hemlingby friluftsområde. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och tillsammans med medarbetare utifrån deras olika funktionsvariationer och särskilda behov. Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter, vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Arbetstiden är förlagd till både dagtid, kvällstid och helg, utifrån restaurangens öppettider och både heltids- och deltidsarbete kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurang eller liknande. Du har minst gymnasieutbildning eller motsvarande, helst med inriktning mot restaurang. Du är en trygg och god förebild, du har god service- och samarbetsförmåga och har förmåga att arbeta självständigt och flexibelt. En förutsättning är att du har ett genuint intresse för människors olika förutsättningar och utvecklingsmöjligheter - empatisk förmåga och lyhördhet är centrala egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid Både heltid och deltid kan erbjudas
Tillträde inför sommarsäsongen
Antal platser: 4
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Ann Bylund
Enhetschef Fritidsstöd och Utveckling
Telefon: 026-17 97 31

Facklig företrädare

Anette Löfvenius, Kommunal
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun