Sfi-lärare Vuxenutbildningen Sfi

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 360 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Vuxenutbildningen ansvarar för att anordna all kommunal vuxenutbildning. Vi har särskild utbildning för vuxna, grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning samt utbildning i svenska för invandrare (Sfi). I verksamheten finns även Studievägledning Gävle och ett Utbildningscentrum för distansstudier.

Arbetsbeskrivning

På vår arbetsplats möts människor i en mångkulturell miljö där personalen erbjuds stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker en lärare som vill vara en aktiv del av vår verksamhet som består av 50 medarbetare och cirka 1800 elever.

Kvalitet, samarbete och bemötande är viktigt då Sfi är en verksamhet där vi ser till elevernas individuella behov. Detta inbjuder till flexibilitet, individualisering och gott samarbete. Du kommer att arbeta i någon av studievägarna på Sfi. Det finns även möjlighet att arbeta med grundläggande kurser vid behov.

Du förväntas bidra till en ökad måluppfyllelse genom god samarbetsförmåga med dina kollegor. Du kommer att ingå i ett engagerat arbetslag. Vi värdesätter ett starkt kollegialt lärande som stärker ett ständigt pågående utvecklingsarbete där du ges möjlighet till delaktighet och inflytande.

Sfi har nära samverkan med olika myndigheter och enheter lokalt samt regionalt. Detta möjliggör varierande arbetsuppgifter i nära samarbete med andra utbildningsanordnare. Delar av arbetet förläggs till lokaler och arbetsmiljöer kopplade till yrkesutbildningen.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare som har en fullgjord lärarexamen samt 60 hp svenska som andraspråk. Erfarenhet från arbete inom vuxenutbildning, Sfi och svenska som andraspråk är meriterande. Du visar engagemang i pedagogiska frågor och du kan omsätta dessa praktiskt utifrån nationella och lokala styrdokument. Du använder IT som stöd i det dagliga arbetet. Grundläggande kunskaper och förtrogenhet med att använda digitala lärplattformar är meriterande. Du har dokumenterat god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbetet sker i nära samarbete med och för människor.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid Med eventuell förlängning
Tidsbegränsat till: 2018-06-30 Tillsättningen kan ske löpande under rekryteringen, välkommen tidigt med din ansökan.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Erik Eriksson
Rektor
Telefon: 070-0840801, 026-179338

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun