Sommarskola 2017, Årskurs 6-9 och för nyanlända 2016/17

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Även i år kommer vi att anordna sommarskola centralt.
Syftet med sommarskolan är att ge elever möjlighet att få behörighet till gymnasiet.
Detta innebär att vi behöver engagerade intresserade lärare för uppdraget att undervisa elever som behöver öka sina kunskaper för att nå målen.
Vi behöver även en samordnare med uppgift att vara huvudansvarig för sommarskolan.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ansvara för undervisning i ditt ämne
Arbetstid är 100 %
Du kan önska åk 6-9 eller nyanlända
Ersättning är dubbel lön (du behåller din ferielön och får dessutom ersättning motsvarande din grundlön under perioden du arbetar)
Sommarskola kommer att hållas vecka 31 och 32. Det kan finnas möjlighet att arbeta bara en vecka.

För samordnare innebär att planera, arbetsleda och följa upp, det kommer att innebära minst en veckas ytterligare arbete

Kvalifikationer

Du är behörig i ditt ämne och har erfarenhet och är beredd att möta utmaningar.
För att arbeta med nyanlända kan även du som inte är lärare men har erfarenhet av arbete med nyanlända anmäla ditt intresse.

Platser: Beroende på antal anmälningar och ämnen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 5

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun