Enhetschef till personalförsörjningsverksamheten

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Personalförsörjningsverksamheten (PFV) är placerad inom Verksamhetsstöd och arbetar med bemanning och rekrytering. Inom verksamheten finns drygt 800 timvikarier och varje dag bemannas ca 220 vakanta arbetspass samt vikariat över 14 dagar. Vi ansvarar för Omvårdnad Gävles sommarrekrytering som omfattar ca 450 nyrekryterade vikarier.

Arbetsbeskrivning

Till Personalförsörjningsverksamheten söker vi nu en enhetschef. En varierande roll till Dig som är driven och gillar att ha många bollar i luften. Gör Gävle i händelsernas centrum!

Du har ansvar för omvårdnadspersonalen som är visstidsanställda. I dina arbetsuppgifter ingår både att planera och organisera, såväl som att följa upp och utvärdera. Som enhetschef är du engagerad, närvarande och tar ansvar för de dagliga prioriteringarna. Rollen som enhetschef kommer att innebära samverkan och samarbete med andra enheter inom förvaltningen. Du har ansvar för att enheten har en ekonomi i balans, med fokus på drift och att operativt verkställa och genomföra enhetens uppdrag inom givna ekonomiska ramar och villkor.

I ett ständigt arbete så utvecklar du tillsammans med dina kollegor rekryteringsprocessen till en effektiv och kvalitativ process. Du ansvarar för omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling inom ditt område.

Du är direkt underställd chefen för Personalförsörjningsverksamheten och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Ledningsgruppsarbetet är fokuserat på gemensamma frågor, vilket innebär att du är engagerad i hela områdets resultat och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom PA-programmet, socionomprogrammet eller annan högskoleutbildning som bedöms relevant av arbetsgivaren. Du har väl vitsordad erfarenhet som chef/ledare samt goda kunskaper och erfarenheter av ekonomi- och personalfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet från ett eller flera av våra verksamhetsområden.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person med starkt engagemang och positiv attityd samt att du känner dig trygg i din yrkesroll. Det är av stor vikt att du har ett starkt kundfokus och en förståelse för vilka aktiviteter som genererar lönsamma och långsiktiga lösningar. Som ledare ska du kunna arbeta målmedvetet och strukturerat, samtidigt som du är öppen för flexibla lösningar och nytänkande. Verksamheten är händelsestyrd och omväxlande du behöver därför vara mycket flexibel och ha ett gott samarbete med andra.

Du kommunicerar på ett tydligt och trovärdigt sätt och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

Fackliga företrädare:
Ann Hedbom Vision 026-17 88 12
Anna Rosshagen SACO 070-082 66 28
Anette Löfvenius Kommunal 026-17 99 32
------------------------------------------------------------------För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Anette Larsson
Chef PFV
Telefon: 026-17 99 57

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun