Arbetsledare till Arbetsmarknadsenheten

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 360 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Arbetsmarknadsenheten

Insatserna styrs av kommunens mål att få fler i arbete och studier eller hjälpa individer till rätt aktivitet och rätt ersättning. Verksamheten sker i nära samarbete med näringslivet, Arbetsförmedlingen, Vuxenutbildningen, Socialtjänsten och Försäkringskassan.

Är du en engagerad, erfaren och trygg ledare som bidrar till utveckling? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

I denna tjänst kommer du att leda och motivera deltagare som är i behov av stöd och handledning för att stärka individen utifrån dennes förutsättningar. Du kommer ansvara för en grupp personer där du skall leda och fördela arbetet och samtidigt själv vara delaktig i utförandet av vissa praktiska arbeten. Tjänsten innehåller administrativt arbete, dokumentation och uppföljning.

Vi ser att du har ett coachande ledarskap där du sätter individen i fokus och din drivkraft är att utveckla andra människor. Ditt engagemang och din positiva inställning genomsyrar ditt ledarskap för att individen skall hamna i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning inom ledarskap, pedagogik, beteendevetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att leda och handleda vuxna individer, både i grupp och enskilt. Du är en teamorienterad ledare och lyssnar och uppmärksammar individens likväl som gruppens framsteg och motiverar genom dessa. Du skapar goda relationer och nätverk och visar respekt till din omgivning. Du är en trygg ledare som kan anpassa dig till ändrade förhållanden och kan ta beslut och initiativ utifrån det.

Du har erfarenhet att jobba med andra myndigheter och är van att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Dennis Berglund
Verksamhetschef, Arbetsmarknadsenheten
Telefon: 026-17 97 52
E-post: Dennis.Berglund@gavle.se

Facklig företrädare

Vision, Sten Viklander
Telefon: 076-1112355

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun