Förskollärare till Nynäsparkens och Fyrens Förskolor.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Fyrens och Nynäsparkens förskolor tillhör Brynäs/Nynäs förskole område. Vårt område består av 14 förskolor. Alla förskolor på området arbetar med samma gemensamma tema och prioriterade mål. Detta läsår är vårt tema ”barn utforskar en plats” och våra 3 prioriterade mål är:

Normer och värden – ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att ta hänsyn till och leva sig in i andra människors situation samt vilja att hjälpa andra”.

Utveckling och lärande – ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att förmedla upplevelser, tankar och erfarenheter i många uttrycksformer som lek, bild, rörelse, sång och musik, dans och drama”.

Barns inflytande – ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att uttrycka sina tankar och åsikter och därmed få möjlighet att påverka sin situation”.Arbetsbeskrivning

Rollen som förskollärare innebär att du tillsammans med dina kollegor ansvarar och bidrar till den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Du behöver ha förskollärarutbildning och legitimation. Vi vill också att du som söker:
• är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
• ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
• vill utveckla dig själv som pedagog
• har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-08
Referensnummer: UG 454/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Andreas Stjernström
biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 80 73

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun