Förskollärare till Stenebergsgårdens förskola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Inom Brynäs/Nynäs förskoleområde lägger vi stor vikt på arbetet med pedagogisk dokumentation och att utveckla vårt kunnande kring det. Pedagogisk dokumentation är ett verktyg för att utveckla verksamheten, förskolans miljö och oss själva. Samtliga förskolor arbetar med ett gemensamt tema under verksamhetsåret. För att utveckla vårt kollegiala lärande inom området har vi olika nätverk; interkulturellt, IKT, läspiloter, pedagogiska utvecklingsledare och likabehandlare.

Stenebergsgårdens förskola består av tre avdelningar Stora och Lilla Örnen och språkavdelningen Ugglan. Vi är en mindre enhet med 40 barn som ligger alldeles intill den vackra Stenebergsparken. Stenebergsgårdens förskola har en lång historia bakom sig och är Gävles första institution för barnavård, den öppnade 1945.


Arbetsbeskrivning

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare huvudansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutande mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Värdegrund och demokrati är centrala begrepp för dig som du värnar om, i teori och i praktik. Du har kunskap eller vill lära dig mer om hållbar utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av andraspråksutveckling och interkulturellt förhållningssätt.

Examen från förskollärarutbildning och legitimation till förskolan.
Vi vill också att du som söker:
-är väl förtrogen med förskolans läroplan
-driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten.
-ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete.
-ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag.
-vill utveckla dig själv som pedagog och är öppen för förändringar.
-har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor.
-arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund.
-är förtrogen med att använda dagens teknik och följer med i den tekniska utvecklingen, såsom IKT.
Är DU förskolläraren vi söker?

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Monia Löhman
biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 99 91

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun