Lärare åk 2 till fantastiska Forsbacka skola

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Arbetsbeskrivning

Vi lägger stor vikt vid att skapa en lugn, trygg och harmonisk arbetsmiljö där alla känner alla. Vi strävar efter att alla elever ska känna sig trygga, bli sedda och lyssnade på.
Skolan ligger vackert belägen vid Storsjön i Forsbacka, vår omgivning ger oss möjligheter till en stimulerande och lärorik verksamhet.
Det är en stor skolgård som inbjuder till olika typer av lek och aktiviteter. Forsbacka skola är en enparallellig skola med hög grad av närhet och kollegialt samarbete. På skolan går det cirka 125 elever i åldrarna 6-11 år och på skolan arbetar 15 medarbetare.
Alla elever är och ska känna sig välkomna till vår skola!

Nu när en av våra medarbetare skall börja nya uppdrag söker vi dig som vill arbeta med oss som klasslärare för blivande åk 2. Du kommer att ansvara för undervisning samt all tillhörande planering, dokumentation och övriga arbetsuppgifter som utvecklingssamtal etc.

Kvalifikationer

Om du tycker att denna tjänst låter intressant så söker vi dig som;
* har både lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 1-6
* har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet
* är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna
* kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor
* är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg
* har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-27
Referensnummer: UG 285/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Anki Hedfors
Biträdande rektor
Telefon: 026- 179931

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun