Modersmålslärare i arabiska

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Undervisning i ämnet modersmål samt viss studiehandledning i skolan övriga ämnen. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av modersmålslärare. Undervisningen sker på flera skolor i kommunen inom skolformerna grundskola och gymnasium.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med 60 hp i arabiska och 60 hp i svenska som andraspråk. Då undervisningen sker på olika skolor ser vi gärna att du har körkort samt att du är flexibel och stresstålig. Har du tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning ser vi det som meriterande. Vi vill även att du:
• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• Vill utveckla dig som pedagog
• Har lätt att samarbete med barn, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som överensstämmer med Gävle kommuns värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-21
Referensnummer: UG 491/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Sori Rasti
Biträdande rektor modersmål och studiehandledning
Telefon: 026 - 17 23 67

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun