Utbildningssamordnare till Utbildningscentrum för distansstudier

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 360 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Utbildning är en kärnfråga i Gävle kommuns utveckling. Vuxenutbildningen är en viktig aktör för att höja utbildningsnivån hos invånarna i kommunen. Vårt uppdrag är att stödja och stimulera vuxnas lärande. Hos oss ska man ges möjlighet att utveckla sina kunskaper och sin kompetens för att stärka sin ställning i arbets- och samhällsliv och för personlig utveckling.

Utbildningscentrum för distansstudier är en verksamhet inom Vuxenutbildningen med ett särskilt uppdrag att höja utbildningsnivån med inriktning mot efter gymnasiala studier. Genom distansstudier och samverkan med olika högskolor, lärosäten och YH-anordnare runt om i landet erbjuder vi ett brett utbud av utbildningsalternativ som både individer och arbetsmarknad efterfrågar. Vår verksamhet ska bidra till kompetensförsörjningen i regionen

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande arbete som har nya utmaningar att hantera varje dag i en mångkulturell miljö. Vi söker en utbildningssamordnare som ska ingå i ett arbetslag som sköter det operativa arbetet i vårt Utbildningscentrum för distansstudier såsom handhavande av teknisk utrustning och ge service till studerande. I arbetsuppgifterna ingår att verka i ett flertal samarbetsformer med olika Lärosäten/Utbildningsanordnare så att vi erbjuder sådana utbildningar som efterfrågas av kommuninnevånarna och lokala arbetsgivare. Att delta i uppsökande verksamhet och kommunicera Utbildningscentrums tjänster och möjligheter exempelvis i sociala medier är ett annat uppdrag. Du kommer även att ingå i Vuxenutbildningens It-råd och vara kontaktperson för vår digitala lärplattform.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fullgjord högskoleutbildning gärna med pedagogisk tillämpning.
Du ska ha goda kunskaper om och intresse för utbildnings- och kompetensfrågor samt ha god omvärldskunskap. Du är van IT-användare. Som person behöver du vara noggrann och strukturerad men samtidigt vara en serviceinriktad, kreativ och flexibel problemlösare med förmåga till nytänkande. Du ska vara bra på att samarbeta och ha goda färdigheter i muntlig och skriftlig kommunikation. Erfarenhet och kunskaper från verksamhet utanför utbildningssektorn är en merit.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Kajsa Wiklund
Chef Vuxenutbildningen
Telefon: 026-179304
E-post: kajsa.wiklund@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun