Förskollärare till Varvaterrassens förskola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Varvaterrassens förskola har två hemvister, Droppen för de yngre barnen och Havet för de äldre barnen. Våra prioriterande mål är: språk- kommunikation, normer-värden, barns inflytande och natur-teknik samt hållbar utveckling.
Arbetsbeskrivning

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare huvudansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

I denna tjänst finns det möjlighet att även få uppdrag som pedagogisk utvecklingsledare, ifall vilja och rätt kompetens finns. Som pedagogisk utvecklingsledare leder och följer du upp den pedagogiska utvecklingen och kvalitetsarbetet tillsammans med chef. Du har en sammanhållande funktion på förskolan och är en viktig länk mellan arbetslagen och chef för att öka verksamhetens måluppfyllelse. Du kommer även att ingå i ett nätverk med de andra Pedagogiska utvecklingsledarna i förskoleområdet.

Kvalifikationer

Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker
- Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
- Driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten
- Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv som pedagog
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
- Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund.

För ett eventuellt uppdrag som pedagogisk utvecklingsledare krävs det särskilt att du har en god samarbetsförmåga, är initiativtagande, flexibel samt har förmåga att se verksamheten som en helhet. Vi vill även att du har tidigare erfarenhet inom yrket.

Urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden, så lämna gärna in din ansökan i god tid, tack!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Lena Hornéy
Biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 24 80

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun