Lärare ma/no åk 4-6 till Ludvigsbergsskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Ludvigsbergsskolan ligger inom Sofiedals rektorsområde i Valbo och har en egen biträdande rektor. På skolan finns idag ca 460 elever och 50 medarbetare och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill sträva efter att bli Gävles bästa skola.

På vår skola är det viktigt att skapa goda relationer med våra elever och att vara goda förebilder som vuxna. Varje elev ska hos oss få känna sig unik, få ta ansvar över sitt eget lärande, skolans miljö samt våra gemensamma saker. Vår utgångspunkt är alltid fokus på elevers styrkor och förmågor.

Tillsammans i arbetslagen arbetar vi systematiskt med att analyser och utvärdera vår undervisning. Vi har höga förväntningar på både elever och oss själva.

Läsåret 2017/2018 blir en nystart för oss alla då vi omorganiserar för att än mer arbeta för en trygg miljö med likvärdig utbildning och en gemenskap där Ludvigsbergsskolan är en skola.

Vi behöver nu en positiv, glad och framåtdrivande lärare. Är du den vi söker?

I dina arbetsuppgifter ingår i huvudsak ansvar för undervisning och ev. klasslärarskap i åk 4-6. Förutom undervisning tillkommer planering, dokumentation och övriga arbetsuppgifter i samarbete i ett ambitiöst arbetslag.

Kvalifikationer

Om du tycker att denna tjänst låter intressant så söker vi dig som;

* lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet för undervisning i ma/no i åk 4-6
* har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
* kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
* är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.
* meriterande är om du har arbetat med NTA-lådorna och/eller har behörighet att undervisa i engelska eller musik

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Alexandra Gustafsson
Biträdande rektor
Telefon: 026-177133

Anki Hedfors
Biträdande rektor
Telefon: 026- 17 99 31

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun