Arbetshandledare till företagsgrupp Fjällbacken, Enheten för daglig verksamhet

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 360 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Enheten för Daglig Verksamhet (EDV) ansvarar för sysselsättning/aktivering för personer enligt LSS § 9:10 personkrets 1 och 2 på dels egna arbetsplatser men även i företagsgrupper och på enskilda platser.

Arbetsplats: På företagsgrupp Fjällbacken är målgruppen vuxna personer med utvecklingsstörning, Autism/AST (autismspektrumtillstånd ) och övriga neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Arbetsbeskrivning

Ditt huvuduppdrag går ut på att sysselsätta och aktivera personer med funktionsnedsättning utifrån deras förutsättningar och behov. I arbetsuppgifterna ingår att utifrån ett pedagogiskt förhållnings/arbetssätt arbeta och planera för att brukarna ska kunna utföra arbetsuppgifter inom företagarföreningens område i grupp eller ensam, som på sikt kan leda till en anställning. Då du är ensam arbetshandledare i gruppen så krävs det att du har en god förmåga att fatta egna beslut, dokumentera och följa upp beslutade insatser. En förutsättning för arbetet är också att du är serviceinriktad och att du själv deltar i förekommande arbetsuppgifter. Arbetet innebär också ett nära samarbete med olika intressenter. Ditt uppdrag bygger på brukaren i centrum med EDV:s värdegrund som plattform. För att fortlöpande utveckla samarbetet, provar du nya arbetssätt och vågar ifrågasätta och förändra invanda beteenden.

Kvalifikationer

Krav på lägst omvårdnads- och/eller pedagogisk utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för verksamheten. Vi kräver även att du har god kunskap om samt erfarenhet av arbete med målgruppen. Du ska vara flexibel, trygg i dina kunskaper och erfarenheter och ha ett engagemang för personer inom målgruppen. Du ska ha en god initiativ- och samarbetsförmåga då uppdraget kommer att innebära att du får en viktig funktion i arbetet med olika samarbetspartners. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet då Du företräder EDV på arbetsplatsen och ditt arbetssätt och bemötande mot brukarna blir en förebild för våra samarbetspartners. Körkort samt god dator- och dokumentationsvana är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Vikariat till och med 2018-08-31.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Anna Modin
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 50 29

Facklig företrädare

Kommunal Anne-Li Arvendal
Telefon: 070-1675986

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun