Specialpedagog till Stigslund rektorsområde

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Arbetsbeskrivning

Stigslund rektorsområde består av tre skolor med ca 1100 elever och 120 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö som kännetecknas av goda resultat, trivsel, trygghet och utvecklingsvilja.

Vi söker en specialpedagog till vårt rektorsområde. Du blir en del av skolans elevhälsoteam och kommer att ha ett nära samarbete med såväl lärarna i arbetslagen och skolornas speciallärare. Arbetet sker även i nära samarbete med rektor och biträdande rektorer på skolorna.

Tillsammans med övriga medarbetare och skolledning identifierar, analyserar och arbetar du målinriktat för att utveckla verksamheten i enlighet med skolans styrdokument och aktuell forskning. Du arbetar främjande och förebyggande och är delaktig i kartläggningar kring elever samt är ett stöd för lärare vid utarbetande av extra anpassningar. Du genomför pedagogiska utredningar om elevers behov av särskilt stöd samt är ett stöd vid utarbetandet av åtgärdsprogram.

Kvalifikationer

En viktig uppgift är att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor för lärare, skolledare och andra berörda.

Vi söker dig som;
* är utbildad grundskollärare med lärarlegitimation och specialpedagogexamen.
* har erfarenhet av att undervisa inom grundskolan.
* följer aktuell forskning och systematiskt utvecklar verksamheten.
* har lätt för att samarbeta men också kan planera och prioritera ditt arbete självständigt.
* har ett inkluderande förhållningssätt.

Vi förväntar oss att du har ett positivt förhållningssätt där du ser möjligheter. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer med såväl skolledare, pedagoger, elever och vårdnadshavare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Johanna Lodin
Rektor, Stigslund rektorsområde
Telefon: 026-17 99 23

Facklig företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun