Lärare ma/no åk 7-9 till Lillhagsskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Arbetsbeskrivning

Lillhagsskolan är en F-9 skola i stadsdelen Bomhus. Lillhagsskolans gemensamma mål är att hela tiden utveckla verksamheten till det bättre. I positiv anda och med fokus på samarbete letar pedagogerna nya sätt att möta de behov som grupperna och eleverna har. I en lugn och trygg miljö arbetar vi engagerat och målinriktat. På vår skola möts du av engagemang och framåtanda i en miljö nära skog och sjö.

På skolan finns ett elevhälsoteam där skolkurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare och rektor ingår. På Lillhagsskolan 7-9 har vi i dagsläget 380 elever och 37 medarbetare.

Nu söker vi en ny kollega till oss på Lillhagsskolan 7-9. Du kommer att ansvara för undervisning i matematik och no i åk 7-9. Då skolan är nyrenoverad har vi en fin, modern och välutrustad institution. Till hösten kommer vi dessutom ha den innovativa tekniken 3-D classroom, vilket ger en ny dimension till undervisningen.

I arbetsuppgifterna ingår, förutom undervisning, mentorskap, tillhörande planering, dokumentation och övriga arbetsuppgifter såsom utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Om du tycker att denna tjänst låter intressant söker vi dig som;

* har både lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och no mot de äldre åldrarna

* har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet

* är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna

* kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor

* är van att använda IKT som pedagogiskt verktyg

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Höstterminen 2017 enligt överenskommelse.
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare Om du ej har lärarlegitimation tillämpas tidsbegränsad anställning enligt Skollagen.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Pernilla Dalborg
Rektor, Lillhagen rektorsområde
Telefon: 026-17 72 82

Agneta Bodin
bitr rektor
Telefon: 026-17 98 76

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun