Projektledare, Omvårdnad Gävle

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Arbetsbeskrivning

Gävle kommuns omvårdnadsförvaltning har arbetat aktivt för att utveckla nutritionsarbetet på vård- och omsorgsboenden sedan 2010. Förvaltningen har funktionen nutritionsansvarig dietist som jobbar med utveckling och uppföljning inom området nutrition. Vi vill nu rekrytera en projektledare för att utveckla nutritionsarbetet för personer med hemtjänstinsatser.

Syftet med projektet är att identifiera, behandla och förebygga undernäring för personer med hemtjänstinsatser och/eller hemsjukvård.

Projektets mål är att leverera ett implementerat och hållbart arbetssätt där undernäring förebyggs, identifieras och behandlas för personer med hemtjänst och/eller hemsjukvård. Utöver detta ska även projektet identifiera innovativa måltidslösningar för personer med behov av måltidshjälp.

Som projektledare har du ansvar för att driva, samordna och följa upp projektet, från planering till genomförande och avslut. Du kommer att ha nära samarbete med nyckelpersoner inom Omvårdnad Gävles verksamhet.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du är legitimerad dietist eller utbildad kostvetare.

Meriterande:
• om du har projektledarutbildning och har drivit projekt och förändringsarbeten
• erfarenhet från verksamhetsområdet

Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer och är bra på att skapa delaktighet och engagemang. Du har en positiv framtoning, ser möjligheter och tycker om utmaningar.

Du arbetar självständigt och med eget driv samt kommunicerar på ett tydligt och pedagogiskt sätt i såväl tal som skrift. Att leverera resultat och uppfylla förväntningar är viktigt för dig. Att skapa tydlighet och struktur i möten faller sig naturligt för dig.

Du har en god administrativ förmåga och är strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt.

Körkort och körvana för manuellt växlad bil är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid Visstidsanställning 1 år
Antal platser: 1
Varaktighet: 6 månader eller längre

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-08
Referensnummer: omv 46/17
Sök jobbet här

Kontaktpersoner

Kerstin Weivert
Utvecklingschef Utvecklingsavdelningen
Telefon: 026-17 95 80
E-post: kerstin.weivert@gavle.se

Anneli Lindblom
Chef Ordinärt boende
Telefon: 026-17 72 49

Fackliga företrädare

Ann Hedbom
Vision
Telefon: 026-17 88 12
E-post: ann.hedbom@gavle.se

Anna Rosshagen
Sveriges Arbetsterapeuter
Mobil: 070-082 66 28

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun