Enhetschef inom Boende och stöd enligt LSS/Sol

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.


Arbetsbeskrivning

Enhetschefen ansvarar för att enheten har en ekonomi i balans, med fokus på drift och att operativt verkställa och genomföra enhetens uppdrag inom givna ekonomiska ramar, villkor och fortlöpande anpassa verksamheten till förändrade förutsättningar.
I uppdraget ingår att följa riktlinjer, rutiner och lokala instruktioner såväl som ansvar för egenkontroll och uppföljning av enhetens verksamhet.
Enhetschefen har verksamhetsansvar inom respektive enhet. Det innebär bl.a. ett uppdrag att sörja för att nämndens mål och policy för kvalitet, ekonomi och medarbetare blir uppfyllda. I detta ansvar ingår även att återföra information om enhetens resultat till verksamhetschef.

Till enhetschefens uppdrag hör också uppgiften att ge verksamhetschefen beslutsunderlag beträffande de förutsättningar som krävs för att nämndens mål skall kunna uppfyllas inom givna ekonomiska ramar.

Kvalifikationer

Omvårdnad Gävle ansvarar för en verksamhet som är i ständig utveckling och förändring.
Som person och i rollen som ledare svarar du upp mot Omvårdnad Gävles krav på kompetens.
Viktiga personliga egenskaper är tydlighet, lyhördhet, helhetssyn, ansvarstagande och handlingskraft kombinerat med mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Du klarar av att arbeta självständigt och är uthållig i ditt arbetssätt.

Som ledare ska du kunna arbeta målmedvetet och strukturerat, samtidigt som du är öppen för flexibla lösningar och nytänkande.
Den vi söker ska vara en tydlig ledare, resultatinriktad med förmåga att genomföra och följa upp nämndens samhällsuppdrag med krav på kostnadseffektivitet.
Du uppträder med ett aktivt ledarskap som är lyhört, empatiskt och med förmåga att motivera och entusiasmera medarbetarna.
Du har förmåga att driva och utveckla en verksamhet i ständig förändring och stimulera till nytänkande.
Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Helhetstänkande utifrån ett arbetsgivarperspektiv är ett krav

Lämplig bakgrund är utbildning på högskolenivå inom hälso- och sjukvård/social omsorg/beteendevetenskap, eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Erfarenhet av verksamhetsområdet är meriterande.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.
För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.
B körkort erfordras.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer genomförs löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Johan Callenmark
Verksamhetschef Boende och Stöd enligt LSS/SoL
Telefon: 026-17 98 74

Fackliga företrädare

Solveig Sigfridsson
Vision
Telefon: 026-17 87 85

Anette Löfvenius
Kommunal Gävle
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun