Studie- och yrkesvägledare till Sprintgymnasiet

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Sprintgymnasiet är en arbetsgrupp bestående av fyra medarbetare som arbetar samordnande och spänner över flera skolformer/aktörer såsom grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och arbetsförmedling. Målgruppen är nyanlända ungdomar i åldern 16-24 år. Du blir en viktig kugge för att tillsammans med de andra i projektet forma och utveckla lärandet/studierna för ungdomarna.

Vi samordnar våra insatser med de andra verksamheternas berörda rektorer och studie- och yrkesvägledare. Elevens individuella studieplan blir bärande för individens väg mot gymnasieexamen. Den designas och omdesignas utifrån förändringar under studiernas gång. Uppdraget är att coachande och vägledande stötta eleven och tillsammans med denna utveckla den individuella studieplanen.

Arbetsbeskrivning

Ansvara för studie- och yrkesvägledning för nyanlända ungdomar i åldern 16-24 år. Ansvara för elevernas individuella studieplaner.

Kvalifikationer

Examen som studie- och yrkesvägledare. Gärna med erfarenhet av arbete med nyanlända elever och elever inom gymnasieskola eller vuxenutbildning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-07
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun