Legitimerad Sjuksköterska/Distriktssköterska till nattorganisationen

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.


Arbetsbeskrivning

Du arbetar förebyggande för att främja patientens hälsa och välbefinnande. Du ansvarar för bedömningar, dokumentation och vara ledare i en lärande organisation. I ditt arbete handleder du omvårdnadspersonal och följer upp delegerat hälso- och sjukvårdsarbete. En viktig del i ditt arbete är samarbete med andra och du deltar i kvalitetsutveckling av verksamheten tillsammans med kollegor och andra yrkesgrupper. Du arbetar alltid med kundens fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Lämplig vidareutbildning för verksamheten och erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du är flexibel och har lätt att hantera nya situationer och arbetssätt. Du kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga. Körkort och körvana från manuellt växlad bil är ett krav.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.
För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid 85 % med rätt till heltid
Tillträde i mitten av september eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Anneli Grönblad
Enhetschef, Natt och Larm
Telefon: 026-17 88 53

Facklig företrädare

Eva Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 72 55
E-post: eva.jonsson@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun