Speciallärare, Fridhemsskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Fridhemsskolan omfattar förskoleklass, skolår 1-6, fritidshem och fritidsklubb. Skolan har i nuläget ca 360 elever.
Skolan ingår i Vallback rektorsområde som består av följande F-6 skolor, Fridhemsskolan, Hemlingby skola, Staffansskolan och Sörbyskolan. Det finns en nyrustad modern högstadieskola, Vallbacksskolan. Det finns även specialgrupper med inriktningar exempelvis autismspektra och hörselklasser.

Arbetsbeskrivning

Speciallärare mot inriktning åk.1-3. Som speciallärare är du ett ett stöd i skolans förebyggande och häl-sofrämjande arbete.Du arbetar med att ge stöd till elever i olika ämnen, enskilt i grupp och i klass. Du är arbetslagets representant i Elevhälsoteamet och samarbeter med lärararna i arbetet att identifiera ele-vens behov. Du följer upp de kartläggningar som genomförs i klasser tillsammans med lärare och sam-arbetar med rektor och övrig elevhälsopersonal.

Kvalifikationer


Kvalifikationer
Speciallärarexamen/legitimation för specialundervisning i grundskolan.
Vill även att du:
• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Ska kunna omsätta modern pedagogoisk teori i praktiskt arbete
• Vill utveckla dig som pedagog
• Har lätt att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer öveens med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Margareta Bergmark
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 98 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun