Lärare Sv/So, Lilla Sätraskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Sätra rektorsområde består av fyra skolor, där Lilla Sätraskolan är en av enheterna och har totalt åtta klasser. Skolan har ca 150 elever i åk 4-5 och ligger intill Stora Sätraskolan. Du hamnar i ett kompetent och kamratligt kollegium.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår undervisning, dokumentation, kvalitets- och trygghetsarbete, planering, föräldrakontakter med mera. Du kommer ha ett klassansvar, men det ingår även viss undervisning mot andra klasser

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare med bred ämneskompetens och Du har mångårig pedagogisk erfarenhet av att ha arbetat och undervisat barn och ungdomar. Du har god digital kompetens. Du är väl insatt i skolans styrdokument och Du har lätt för samarbete med andra men du kan även arbeta självständigt. Du är flexibel, ser möjligheter istället för hinder och olikheter som berikande. Du är positiv, uppdragsmedveten och gillar nya utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid Vikariat, 8 jan-15 juni 2018, med möjlighet till förlängning
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-19
Referensnummer: UG 465/17
Sök jobbet här

Kontaktpersoner

Magnus Wallinder
Rektor
Telefon: 026-177145
E-post: magnus.wallinder@gavle.se

Göran Haglund
Tf Biträdande rektor
Mobil: 070-0840542
E-post: goran.haglund@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun