Omvårdnad Gävle söker Leg Sjuksköterskor till Furugården

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.


Arbetsbeskrivning

Furugården är ett vård och omsorgsboende i Valbo med 123 boende. Vi söker nu två omvårdnadsansvariga sjuksköterskor som tillsammans med 4 kollegor ansvarar för kunderna på boendet.

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du förebyggande för att främja patientens hälsa och välbefinnande.
Du ansvarar för bedömningar, dokumentation och registrering i olika kvalitetsregister. I ditt dagliga arbete handleder du studenter och omvårdnadspersonal.

Du inspirerar och motiverar omvårdnadspersonalen att ta ansvar för omvårdnadsarbetet och delegerade arbetsuppgifter och följer upp planerade och utförda insatser.

Som sjuksköterska har du ett stort ansvar i att bidra till att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Du arbetar alltid med kundens fokus. Vi söker dig som har mod och nyfikenhet att hantera nya situationer och arbetssätt.
Du arbetar kväll (15-21) ungefär 1 gång i veckan samt var sjätte helg. Därutöver arbetar du dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Lämplig vidareutbildning för verksamheten och erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Du måste vara förändringsbenägen och arbeta med stort kundfokus, flexibel och vara lyhörd för att snabbt kunna ta beslut vad det gäller kundernas behov och önskemål. Du kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga. I rollen kommer du arbeta som enskild sjuksköterska med ansvar för samtliga kunder på boendet vilket ställer krav på eget initiativ- samt ansvarstagande. Körkort och körvana från manuellt växlad bil är ett krav.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.
För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-19
Referensnummer: OMV 50/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Sarah Bydén
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 90 22

Fackliga företrädare

Annette Sköld
Vårdförbundet avdelning Gävleborg
Mobil: 0722152899

Eva Jonsson
Vårdförbundet
Telefon: 026-17 72 55
E-post: eva.jonsson@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun