Lärare i matematik/naturkunskap.

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Nu söker vi en ny kollega till oss på Sofiedalsskolan 7-9 i Valbo. Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde men har en egen biträdande rektor.

Sofiedalskolan 7-9 är en skola som växer, vi är från hösten en sex parallellig skola i årskurs 7 och 8 och fem parallellig i årskurs 9. Vi är uppdelade i fyra arbetslag och tillsammans är vi cirka 38 personal med elevresurser och lärare inräknat. Skolan kännetecknas av trivsel, engagemang och framåtsträvande. Hoppas att du vill bli en av oss!


Arbetsbeskrivning

Från höstterminen 2017 behöver vi rekrytera en lärare som ansvarar för undervisningen i matematik och naturkunskap.

Kvalifikationer

Du har både lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Ma/NO upp till åk 9.
* Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
* Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
* Du är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Katarina Tranevik
Bitr rektor, Sofiedalsskolan
Telefon: 026-17 89 41

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun