Slöjdlärare till Solängsskolan.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Från och med höstterminen 2017 kommer Nynässkolans och Solängsskolans F-6 verksamheter att slås ihop till en gemensam verksamhet i Solängsskolans lokaler. Inom några år så har vi en helt nyrustad skola mitt i centrala Gävle med närhet till Boulognerskogen, Fjärran Höjderbadet och konserthuset. Du kommer som medarbetare att bli en viktig del i skapandet av det som ska bli Gävles bästa F-6 skola. Solängsskolans ledning anser att det är medarbetarnas trivsel och möjlighet till goda förutsättningar att göra sitt jobb som är vägen till detta.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillsammans med erfaren och legitimerad kollega ansvara för undervisning i slöjd. Undervisningen i de olika slöjdinriktningarna sker i gemensam lektionssal där två slöjdlärare arbetar tillsammans med en elevgrupp.

Kvalifikationer

Utbildad och legitimerad slöjdlärare gärna med inriktning mot textila tekniker.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillsvidare under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-02
Referensnummer: UG 127/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Magdalena Eriksson
Biträdande rektor
Telefon: 026-177335
E-post: magdalena.eriksson@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Linda Olsson
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2015-07-02

Gävle kommun