Barnskötare till Norrsundets förskola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Hållbart lärande och tematiskt arbete i ett naturnära område! Det är förskoleområdet Nordöstras ledord för framtiden! Där ser vi Dig som en av våra nya medarbetare som vill vara med och utveckla förskolan med framtidstro i ett livslångt lärande. Området består av 12 förskolor med stor geografisk spridning.

Norrsundets förskola är en av 12 förskolor i Nordöstra förskoleområdet. Förskolan är belägen i f.d. Norrsundets skolas lokaler och består i nuläget av två avdelningar: Regnbågen & Vågen, men det planeras för en utökning av förskolan framöver. Här arbetar vi i åldersindelade grupper. Förskolan arbetar med fokus på ett språkstimulerande arbetssätt med hjälp av bl.a. teckenstöd. Prioriterade områden är jämställdhet/genus, NTA och barns inflytande vilket kopplas till arbete med Grön Flag.gArbetsbeskrivning

Rollen som barnskötare innebär att du tillsammans med dina kollegor bidrar till den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller motsvarande. Vi vill också att du som söker:
- Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
- Bidrar till förskolans utveckling i enlighet med styrdokumenten
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv som pedagog
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
- Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund.

Urval och intervjuer görs löpande under annonseringsperioden. Lämna därför gärna in din ansökan i god tid, tack.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde januari 2018.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Ingeborg Bergvall
biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 50 14

Facklig företrädare

Kommunal, Marie Sterner
Telefon: 026-17 99 14

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun