Förskollärare i Förskoleklass, Fridhemsskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Fridhemsskolan omfattar förskoleklass, skolår 1-6, fritidshem samt fritidsklubb. Skolan har i nuläget ca. 365 elever. Vi söker nu en förskollärare till förskoleklass.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med tre andra förskollärare att ansvara för verksamheten i förskoleklass samt arbeta på fritids. Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att lära och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass eller motsvarande högskoleutbildning. Du
• är väl förtrogen med styrdokumenten
• ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
• vill utveckla dig själv som pedagog
• har ett professionellt förhållningssätt i mötet med barn och föräldrar
• är intresserad av pedagogiskt utvecklingsarbete
• har god samarbetsförmåga och är flexibel
• arbetar enligt värdegrunden i våra styrdokument
Tidigare arbete i förskoleklass med inriktning mot svenska är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-26
Referensnummer: UG 011/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Margareta Bergmark
Biträdande rektor Fridhemsskolan
Telefon: 026-17 98 32

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun