Förskollärare till Andersbergsgården

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Inom Sörby förskoleområde finns idag 9 förskolor. Förskolan Andersbergsgården ligger i Andersberg som är en del av Sörby förskoleområde. Andersbergsgården består av två storavdelningar som vi delar in i mindre gruppe-ringar utifrån intresseområden och behov. Till Andersbergsgården söker vi nu förskollärare för tillsvidareanställ-ning.

Våra prioriterade målområden i Sörby förskoleområde är lärande för hållbar utveckling, språkutvecklande ar-betssätt samt IKT.

På Andersbergsgården lägger stor vikt vid språk och kommunikation, matematik, teknik, skapande verksamhet och den sociala kompetensen i mötet med våra kompetenta barn.
Vi pedagoger arbetar för att barnen ska stärka sin självbild och verksamheten planeras utifrån barnens individu-ella behov i gruppen- med gruppen.
Vi arbetar även med hållbar utveckling bla i ett pågående odlingsprojekt tillsammans med barnen.

På Andersbergsgården arbetar vi utifrån barnens inflytande och hörnstenarna i verksamheten är vår demokra-tiska värdegrund, delaktighet och ett lustfyllt lärande.

På Andersbergsgården är vi viktiga för att vi är just de vi är. Unika och fantastiska!

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare huvudansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer


Kvalifikationer
Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker:
- Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
-Driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten
- Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv som pedagog
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
- Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund

Meriterande är att du har intresse av;
-Odling, skog och natur
-Specialpedagogik
- Skapande verksamhet.

Välkommen med din ansökan till oss på Andersbersggården!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden. Lämna därför gärna in din ansökan i god tid, tack.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Mio Iller Givelli
Biträdande förskolechef
Telefon: 026-172476

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun