Utredare inom planering & utveckling

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Planerings- och utvecklingsenheten ansvarar för kvalitetsledning, krav och uppföljning på övergripande nivå, utredningsuppdrag, upphandling enligt LOU/LOV, nämndadministration, strategiskt arbete inom IT, miljö och hållbarhet. Planering och utveckling har även uppdraget att tillsammans med verksamhetens företrädare utveckla verksamheten inom Omvårdnad Gävles hela ansvarsområde.

Arbetsbeskrivning

Planerings- och utvecklingsenheten företräder samhällsuppdraget inom Omvårdnad Gävle. Enheten ansvarar för den strategiska planeringen, kravställandet och utvecklingen inom nämndens verksamhetsområde.

I denna tjänst kommer du i huvudsak arbeta med den strategiska planeringen gällande förvaltningens behov av verksamhetslokaler.

Som utredare ansvarar du för behovsfångsten, prognoser och årsplaner. Du samverkar med bostadsbolag och andra förvaltningar för att tillgodose och identifiera behov. I ditt uppdrag ingår även att vara förvaltningens beställare/kravställare vid upphandlingar av byggnation av särskilda boendeformer. Vidare genomför du även utredningar inom nämndens ansvarsområde och tar fram förslag till yttrande på remisser och detaljplaner mm.

Tjänsten som utredare är placerad på Omvårdnad Gävles Planerings- och utvecklingsenhet direkt underställd biträdande förvaltningschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning samhällsplanering eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av projektarbete och upphandling/inköp och gärna från större organisationer eller från en politiskt styrd organisation. Meriterande är om du har erfarenhet från vård och omsorgsområdet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är självgående, kommunikativ och omvärldsorienterad samt har förståelse och förmågan att se både helhet och samband. Du har hög samarbetsförmåga, skapar goda relationer och har ett långsiktigt strategiskt tänkande. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har förmåga att både planera, organisera prioritera ditt arbete.

Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Lena Isokivelä
Biträdande förvaltningschef, Omvårdnad Gävle
Telefon: 026-17 91 39

Fackliga företrädare

Anna Rosshagen
SACO
Mobil: 070-082 66 28

Ann Hedbom
Vision
Telefon: 026-17 88 12
E-post: ann.hedbom@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun