2 Gymnasielärare i matematik och naturvetenskapligt ämne till Vasa skolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Mitt i Gävle ligger Vasaskolan, en modern skola i en traditionsrik miljö. Skolan har ca 1000 elever och är länets största på gymnasienivå inom estetiska ämnen, naturvetenskap, samhällsvetenskap och humaniora/språk. Skolan har många kontak-ter med utlandet och internationella klasser inom natur- och samhällsvetenskapsprogrammen Eleverna når goda utbild-ningsresultat och verksamheten genomsyras av höga och positiva förväntningar, både på medarbetare och på elever.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att planera och hålla i undervisning i dina ämnen. I tjänsten ingår mentorskap, hand-ledning av elever och att tillsammans med övrig personal på skolan, delta i utvecklingen av den pedagogiska verksamheten. Skolan är organiserad i programarbetslag och båda tjänsterna är knutna till det naturvetenskapliga programmet.

Kvalifikationer

Du skall vara behörig och legitimerad lärare. Du har en god teamkänsla och arbetar både aktivt och effektivt för att nå gemensamma mål. Vidare vill vi att du har en bra samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du har även förmågan att se och möta varje elevs unika behov och förutsättningar. Intresse för och erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-10
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-05
Referensnummer: UG 134/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Mikael Englund
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 93 78

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Stefan Thunström
Lärarförbundet
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2015-07-02

Gävle kommun