Speciallärare till Sofiedalsskolan F-6

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en ny kollega till oss på Sofiedalsskolan i Valbo. Skolan ligger inom Sofiedals rektorsområde men leds av en egen biträdande rektor. På skolan finns idag 250 elever åk F-6 som tillsammans med medarbetarna strävar efter att göra skolan till Gävles bästa skola.

Detta blir vi genom att skapa en samsyn och ett helhetstänkande som ger eleven förutsättningar att lyckas i sitt lärande och i sin utveckling. Vi skapar goda relationer där jag som elev känner mig sedd, trygg och bekräftad av de vuxna på skolan. Vi vuxna är och ska vara goda förebilder för våra elever. Vi har ett stort ansvar för att alltid fokusera på elevers förmågor och att de ges möjligheter till sitt eget lärande. Varje elev ska hos oss få känna sig unik, få ta ansvar över sitt eget lärande, skolans miljö samt våra gemensamma saker. Vår utgångspunkt är alltid fokus på elevers styrkor och förmågor.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för specialundervisning främst i ämnena Språk, Läs och skriv mot åk F-6. Förutom undervisning tillhörande planering och dokumentation.

Kvalifikationer

* Du har både speciallärarexamen och lärarlegitimation med behörighet som speciallärare för åk F-6, samt väl vitsordad erfarenhet.
* Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
* Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
* Du är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100%
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Ove Sjölund
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 24 40

Fackliga företrädare

Stefan Thunström
Lärarförbundet
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2015-07-02

Gävle kommun