Grundskollärare år 1-3, Andersbergsskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Andersbergsskolan är en F-6 skola i Solängens rektorsområde med för närvarande ca 370 elever. Verksamheten är organiserad i två F-3 spår, Tellus och Karla, samt ett 4-6 spår, Vintergatan. Vi fokuserar på att skapa goda lärandemiljöer där trygghet och kunskap sätts i fokus. Andersbergsskolan erbjuder en dynamisk och mångkulturell miljö med engagerade elever och personal.

Arbetsbeskrivning

Undervisa i nuvarande årskurs 3

Kvalifikationer

Legitimerad lärare F-3 eller motsvarande
Vi vill även att du:
• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100%
Tillträde snarast
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Jonas Larsson
Biträdande rektor
Telefon: 026-179347
E-post: jonas.1.larsson@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Linda Olsson
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2015-07-02

Gävle kommun