Lärare 7-9, MA och NO/teknik till Nynässkolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Solängsskolan 7-9 har just flyttat till Nynäsområdet och heter nu Nynässkolan. Vi är en centralt belägen högstadieskola med drygt 400 elever, och ingår i Solängen rektorsområde. Vi söker nu en lärare i Ma/No som kan vara med i vårt kontinuerliga arbete för trygghet, hög måluppfyllelse och framgång för varje elev.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår undervisning på högstadiet samt arbetslagsarbete och mentorskap/klassansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i ämnena matte och NO/teknik. Vi vill att du har erfarenhet av undervisning på högstadiet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt och digitaliserad undervisning. Förmåga och erfarenhet av att anpassa undervisningen till olika behov ser vi som viktigt.

Vi vill även att du;
- Har god kännedom om aktuella styrdokument
- Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor
- Har ett förhållningssätt som överensstämmer med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Marianne Etholén Axlund
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 24 35
E-post: marieanne.etholen.axlund@gavle.se

Carina Dahlenlund
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 22 87
E-post: carina.e.dahlenlund@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun