Medarbetare till Hamrånge Äldreomsorg

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som medarbetare ger du stöd med värdighet och respekt för såväl integritet som självbestämmande. Alla möten med våra kunder ska präglas av värme och engagemang, människa till människa. Det innebär att ständigt arbeta med att skapa en god relation som har sin grund i förtroende, tillit och trygghet. Det innebär också att utifrån varje kunds vilja och förutsättningar ge stöd och struktur till ett bra och värdigt liv.
I uppdraget ingår även kontaktmannaskap för flera kunder, i detta ingår även kontakt med bland annat anhöriga.
I Hamrånge Äldreomsorg behövs du som är beredd att arbeta både på äldreboendet Solbergahemmet, hemtjänsten och dagverksamheten.

Kvalifikationer

Du ska ha godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet ställer höga krav på god kommunikationsförmåga. I arbetet ingår att föra medicinsk och social dokumentation, vilket innebär god förmåga i det svenska språket samt god datavana då dokumentationen är IT baserad.

Du måste vara flexibel och lyhörd för att snabbt kunna läsa av och ta snabba beslut vad det gäller kundernas behov och önskemål. Du ska ha en god samarbetsförmåga men också kunna arbeta självständigt med ditt uppdrag för att kunna erbjuda tjänster av högsta kvalitet.

Körkort krävs för båda tjänster.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.

För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Rose Geschwindt
Enhetschef
Telefon: 026-17 50 76

Facklig företrädare

Ina Fagerlind
Kommunal
Telefon: 026-17 99 17

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun