Handledare med högskolekompetens till Möjligheten, Daglig Verksamhet

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 360 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Enheten för Daglig Verksamhet (EDV) ansvarar för sysselsättning/aktivering för personer enligt LSS § 9:10 personkrets 1 och 2 på dels egna arbetsplatser men även i företagsgrupper och på enskilda platser. Arbetsplats: Möjligheten.

Arbetsbeskrivning

Målgruppen är vuxna personer med autism och utvecklingsstörning. Ditt huvuduppdrag är att se till att brukarna får rätt stöd och ges möjlighet att utvecklas utifrån sin egen förmåga, vilket ska leda till en individuellt utformad sysselsättning. Arbetet bygger på ett strukturerat arbetssätt och i ditt bemötande arbetar du för att brukaren möts på sin nivå. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande. I vår verksamhet arbetar du med brukaren i centrum genom att du och dina kollegor skapar en trygg, utvecklande miljö på arbetsplatsen. I arbetet ingår både att arbeta självständigt och att i samverkan planera, genomföra, utvärdera och utveckla personen och verksamheten utifrån EDV:s uppdrag att nå optimal utveckling. Det ingår även i arbetet att köra verksamhetens minibuss.

Kvalifikationer

Krav på adekvat högskoleutbildning- och/eller yrkeshögskoleutbildning, eller annan pedagogisk utbildning lämplig för verksamheten. Vi kräver även att du har god kunskap om autism samt gedigen erfarenhet av arbete med målgruppen. Du ska vara flexibel, trygg i dina kunskaper och erfarenheter och ha ett engagemang för personer med autism. Du ska ha god initiativ- och samarbetsförmåga då uppdraget kommer innebära att du får en viktig funktion i arbetet med olika samarbetspartners. Körkort, datorvana och god dokumentationsvana är ett krav. Du kommer tillsammans med dina kollegor ha ett pedagogiskt utvecklingsansvar för verksamheten. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Krav och meriter ska kunna styrkas med dokumentation samt goda referenser.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14
Tidsbegränsat till: 2018-02-18
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Anna Modin
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 50 29

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun