Lärare 7-9 i olika ämnen, Vallbackskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.
Vallbacksskolan är en modern skola med fokus på trygghet, samarbete och hållbart lärande. Vi arbetar för att skapa en hållbar, flexibel och resurseffektiv utbildningsmiljö. Vår skola öppnades hösten 2015 och är fortfarande under uppbyggnad. Till hösten 2017 utökar vi med ytterligare några tjänster. Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i arbetet med att forma den verksamhet som ska leda till trygga elever med hög måluppfyllelse. Delat ledarskap både för skolledning och i klassrummet, där ett tvålärarsystem tillämpas på de flesta lektionerna, något som gynnar både elevernas resultat och lärarnas arbetsmiljö. På skolan finns stödresurser som arbetar främjande och förebyggande för elevernas trygghet. Även administrativt stöd finns för att lärare ska kunna fokusera på undervisning. På Vallbacksskolan erbjuds möjlighet att arbeta enligt bilaga 6 vilket möjliggör mer samarbete.
Förutom grundskolans år 7-9 finns även grundsärskola år 6-9, specialgrupper med olika inriktningar som autismspektra och hörselklasser.Arbetsbeskrivning

Planering och genomförande av lektioner både enskilt och tillsammans med andra. Uppföljning och analys av resultat. Arbete i både ämneslag och arbetslag. Delta i utvecklandet av IKT som ett pedago-giskt verktyg samt ämnesövergripande arbetssätt. Verka för att utveckla undervisning och ledarskap tillsammans med kollegor. Mentorsskap ingår i tjänsten.

Följande ämnen är aktuella:
Matematik
Svenska
Engelska
Hemkunskap
Bild
NO-ämnen alternativt Biologi, kemi, fysik och teknik
Möjlighet till försteläraruppdrag vid eventuell anställning.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i något av ovanstående ämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta. Vi ser helst att du har behörighet att undervisa i minst två ämnen. Vi tar alltid referenser när vi rekryterar, även elevreferenser. Erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever är meriterande men inte en nödvändighet.

Vi vill även att du:
• Har en vilja att arbeta med kollektivt/kollegialt lärande
• Har lätt för att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund
• Har höga ambitioner och förväntningar på eleverna
• Kan integrera IKT som ett pedagogiskt verktyg i undervisningen
• Har ett flexibelt förhållningssätt och kan göra egna prioriteringar
• Är engagerad och har förmågan att utmana och motivera elever att nå målen
• Arbetar språkutvecklande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid Under förutsättning att erforderliga beslut fattas
Antal platser: 5

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Anna-Karin Eriksson
bitr rektor
Telefon: 026-17 98 66

Victoria Strandberg Zarotti
bitr. rektor
Telefon: 026-17 99 86

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun