Kock till Trollgårdens förskola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Valbo förskoleområde är ett av sju förskoleområden i Gävle Kommun. Inom området finns 10 förskolor med olika storlekar och inriktningar, från Forsbacka till Hagaström. För oss i Valbo gäller förhållningssättet ”En välkomnande förskola ”. Det innebär att alla barn och alla vuxna skall bemötas respektfullt och välkomnande.

Trollgårdens förskola i Valbo tillhör Valbo förskoleområde. Här finns tre avdelningar med syskongrupper 1-5 år. Förskolan ligger nära ett grönområde med populär lekplats, pulkabackar och Vretas hembygdsgård. Vi har egen matlagning. Vi arbetar mycket med lärande för hållbar utveckling och har under våren 2017 påbörjat ett arbete för att få certifieringen Grön Flagg.


Arbetsbeskrivning

Du arbetar i förskolans kök med att laga mat från grunden. Du serverar god och näringsriktig frukost, lunch och mellanmål varje dag enligt livsmedelsverkets rekommendationer. I arbetsuppgifterna ingår inköp där man har ett ansvar inom givna ekonomiska ramar, planering, tillagning och servering. Du har ansvar för kökets och viss avdelnings disk samt städning av kök. Det kan också bli aktuellt med städning på annan del av förskolans lokaler och eller del av tid i barngrupp. Arbetet innebär ett nära samarbete med vårdnadshavare, barn och personal vilket kräver god samarbetsförmåga.
Möjlighet att arbeta deltid finnes.

Kvalifikationer

Du ska ha kock/kokerskeutbildning samt för arbetsuppgifterna relevant arbetslivserfarenhet.

Du har erfarenhet och kompetens kring inköp och tillagning av ekologiska och klimatsmarta produkter. Du har dokumenterad kunskap om specialkost och är även van vid att hantera kostnadseffektiva inköp.

Vi ser gärna att du är insatt i förskolans läroplan och plan för likabehandling samt väsentliga delar av Gävle Kommuns miljöstrategiska program.

Som person är du positiv och strukturerad samt tycker om barn. Din förmåga till samarbete och servicemedvetenhet är viktig då vi sätter kunden i fokus.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde augusti 2017.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Mia Lind
Biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 24 83

Jessica Peter
Biträdande förskolechef
Telefon: 026 177394

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun