Lärare i svenska som andraspråk till Vuxenutbildningen

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 300 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Vuxenutbildningen ansvarar för att anordna all kommunal vuxenutbildning. Vi har särskild utbildning för vuxna, grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning samt utbildning i svenska för invandrare (Sfi). I verksamheten finns även Studievägledning Gävle samt ett Utbildningscentrum för distansstudier.

Arbetsbeskrivning

Du skall undervisa i svenska som andraspråk framförallt på grundläggande nivå men du får gärna vara behörig för gymnasiet och fler ämnen. Vi erbjuder våra elever att studera både dagtid och kvällstid.

Kvalifikationer

Du ska vara behörig och legitimerad i Svenska som andraspråk minst 60 HP. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Dessutom ser vi det som viktigt att du är van att arbeta tillsammans i arbetslag.

• Har god kännedom om aktuella styrdokument
• Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
• Vill utveckla dig som pedagog
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund

Meriterande är erfarenhet av vuxenutbildning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid Ferietjänst
Intervjuer och tillsättning kan ske under ansökningstiden, välkommen med din ansökan så tidigt som möjligt.
Antal platser: 3

Övrigt

Intervjuer och urval kommer att ske kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Maud Qvarnström
Rektor för komvux/lärvux
Telefon: 026 179369

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun