Semestervikariat Omvårdnad - Enhetschefer

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som enhetschef har du ansvar för verksamheten du leder, både avseende kvalitet i verksamheten, ekonomi samt medarbetare. Du leder och följer upp verksamheten, inspirerar och motiverar dina medarbetare och levererar resultat i form av god kvalitet med en ekonomi i balans.

Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för egen regi, Omvårdnad Gävle och Gävle kommun.

Kvalifikationer

Sociala omsorgsprogrammet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Gärna erfarenhet från verksamhetsområdet och som chef/ledare.
Du agerar affärsmässigt utifrån en helhetssyn vilket bland annat innebär en ekonomisk medvetenhet i förhållande till den egna verksamheten och i förhållande till hela kommunkoncernen.

Ditt ledarskap är inspirerande och utvecklande och du kommunicerar framgångsrikt både i större och mindre sammanhang. Du har förmåga att skapa ett klimat där såväl kunder som medarbetare är delaktiga i verksamheten och dess utveckling.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med invånare, kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid Semestervikariat juni, juli och augusti
Antal platser: 3
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Pia Gabrielli
Verksamhetschef Ordinärt boende
Telefon: 026-17 89 18

Carina Andersson
Verksamhetschef
Telefon: 026-17 93 14

Lena Carlsson
Verksamhetschef (Solgårdsgatan, Fleminggatan)
Telefon: 026-17 98 47

Johan Callenmark
Verksamhetschef Boende och Stöd enligt LSS/SoL
Telefon: 026-17 98 74

Facklig företrädare

Ann Hedbom
Vision
Telefon: 026-17 88 12
E-post: ann.hedbom@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun